Та який, блін, футбол... Нападник збірної України емоційно реагує на умови, в яких грає

15:15, 24 жовтня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Нападник Шахтаря Данило Сікан в інтерв'ю Футбол24 розповів про те, як він налаштовується на гру у час війни і наскільки важливу справу роблять українські військові.

Loading...

На полі ти забуваєш про все, думаєш про футбол. А от з підготовкою до гри по-іншому. Прокидаєшся вранці і бачиш приліт ракети у чийсь дім, дрони. Думаєш: "Та який, блін, футбол грати"?! У мене був період на початку повномасштабного вторгнення, коли я був у Німеччині в оренді, але не міг ні тренуватися, ні грати взагалі. Зараз вже трішки легше, бо є й гарні новини. Це додає настрою. Тяжкувато про це розмовляти й дивитися на це все, коли ти розумієш, що твоя країна у такому стані, не знаєш, чи прокинешся і що буде завтра. Я просто знаю хлопців, які воюють зараз, а хтось йде в клуб танцювати, співати… Для мене це дуже важко. Не розумію, як так можна робити.

Коли ти бачиш військового, який був в Азові, у полоні, який своїми очима бачив, як вбивали його людей, його товаришів, а потім повертається у свою країну й спостерігає, коли у Києві відбувається все, що завгодно. Це важко переносити. Відчуваю якусь злість і на наших людей також. Вважаю, це ганьба. Не розумію, як можна говорити, що спорт "внє палітікі", коли по стадіонах х*рачать російськими ракетами. Просто треба прибрати цю країну із Землі і все буде гаразд.

Читайте також: Взимку Луческу піде? Стало відоме ім'я можливого наступника румуна на чолі Динамо

Читайте також