Такого ще не було. Стань тренером академії Шахтаря!

13:32, 01 березня 2019

Футбольний клуб Шахтар запускає навчальний проект із підготовки тренерів футбольної академії. Реєстрація для участі в проекті проводиться з 1-го по 12-го березня. Тож поспішайте!

Фахівці академії Шахтаря готові поділитися своїм досвідом та знаннями з людьми, що прагнуть присвятити своє життя тренерській діяльності. І це все безкоштовно для 20 найкращих за результатами відбору! 

Щоб стати учасником проекту, необхідно зареєструватися і пройти декілька етапів відбору, зокрема інтерв’ю з HR-спеціалістом, тестування, яке визначить здібності апліканта та рівень його мотивації. І нарешті – необхідно виконати завдання з відеоаналізу пропонованого матчу.

Навчальний курс заплановано з квітня по жовтень. До нього входять теоритичні лекції та практичні домашні завдання. Під час занять учасникам нададуть житло з напівпансіоном на базі Академії в с. Щасливому.

По закінченню курсу всі учасники отримають сертифікати про успішне його завершення. А найперспективніші зможуть працевлаштуватися в академії Шахтаря. Звучить заманливо, правда? А в реальності виглядає ще краще! Тому якщо ти – молодий, активний та амбітний, любиш футбол і готовий до інтенсивного навчання, заповнюй реєстраційну форму на сайті Шахтаря. 

Можливо, зовсім скоро ти будеш надихати юних футболістів своїм прикладом!

Читайте також