Теоретично, Динамо – прохідний суперник© Директор Вільярреала про шанси його команди в 1/8 фіналу Ліги Європи

15:07, 27 лютого 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Рано списувати з рахунку команду Луческу 

Ексгравець Вільярреала, а нині директор клубу зі зв’язків з громадськістю Маркос Сенна оцінив шанси іспанської команди у двоматчевому протистоянні з Динамо в 1/8 фіналу Ліги Європи. Його слова подає Mundo Deportivo:

Скрін Mundo Deportivo
Теоретично, Динамо – прохідний суперник. Але, як відомо, протистояння складається з 180 хвилин. За Вільярреалом буде перевага першого поєдинку на виїзді. Необхідно зіграти так само, як із Зальцбургом в попередньому раунді.

На папері ми фаворити. Але моя думка, що явної переваги немає у жодної з команд. Нам слід добре вивчити Динамо, оскільки на нас чекають непрості матчі. Зараз Вільярреал демонструє хороші результати. У нас з’явилася чудова гра, і потрібно продовжувати в тому ж дусі

Нагадаємо, що Динамо перший поєдинок з Вільярреалом проведе вдома 11-го березня. Матч-відповідь відбудеться за тиждень 18-го березня.

Читайте також: Челсі продовжить сипати грошима. Лондонці планують мегатрансфер зірки за понад 100 млн євро та Реал поб’є трансферний рекорд? Мадридці відпустять свою зірку заради мегаталанта

Читайте також