Тільки купили, а вже почалися проблеми? Цікава ситуація з новачком Динамо

16:30, 26 вересня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Новачок Динамо Кахім Перріс, якого підписали на початку вересня, усе ще не дебютував за київський клуб. Віктор Вацко розповів цікавий момент, який може бути з цим пов'язаний.

Фото Динамо Київ

Журналіст у своїй програмі Вацко LIVE наголосив, що 22-річний ямайський футболіст бачить себе лише на позиції правого вінгера, де у Динамо виступає Віктор Циганков, і він не бажає грати на протилежному фланзі.


Як не крути, але в Динамо є якась служба скаутів, якась селекційна служба. Вони дивляться, аналізують і від чогось відштовхуються, підбираючи футболістів. Зараз підписали Джастіна Лонвейка. Купили його у Віборга. Наскільки я розумію, то це конкурент для Кабаєва на лівий фланг атаки. Його розглядають на позицію лівого вінгера, який також може зіграти під нападником. Скажу про цікавий момент щодо Кахіма Перріса. У матчі проти АЕКа з Ларнаки (0:1) киянам потрібно було забивати, але його так і не випустили на поле. Парадокс у тому, що, як мені розповідали, Перріс бачить себе виключно на позиції правого вінгера і не хоче грати на протилежному фланзі, лівого вінгера. Він вважає, що не проявить себе там настільки яскраво. Не знаю, може хлопцеві не провели інтернет, але в Динамо праворуч грає Циганков. І вибір тут такий – грати або ж сидіти.

Читайте також: Без них важко! Петраков назвав гравців, яких не вистачає збірній України

Читайте також