Тоді мені треба завершувати кар'єру тренера© Цікава заява Шовковського після Партизана

03:30, 01 серпня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Тренер специфічно оцінив гру команди в протистоянні з сербами.

На пресконференції після матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти Партизана (3:0) головний тренер Динамо Олександр Шовковський резюмував два стартові поєдинки киян у сезоні 2024/25 і прокоментував готовність команди:

Фото: ФК Динамо Київ

Я, як тренер, бачу можливості для покращення гри. І ми над цим будемо працювати завжди. Якщо ж я буду повністю задоволеним, мені потрібно завершувати свою тренерську кар’єру, яка щойно почалася. Загалом, я задоволений, перш за все, розумінням, ставленням, внутрішньою мотивацією, яка є у гравців, та колективом, який ми будуємо. Команда – це збір гравців, а колектив – єдиний організм. Це моменти, які надихають працювати далі, ставити перед собою амбітні плани та рухатися до них. 

 Що стосується готовності команди, скажу так: якщо на останніх хвилинах у нас один крайній захисник віддає гольову передачу, а другий крайній захисник забиває, це говорить про те, що команда функціонально готова.

Після двох дуже переконливих перемог Динамо над Партизаном із загальним рахунком 9:2 далі на киян у кваліфікації Ліги чемпіонів чекає протистояння з шотландським Глазго Рейнджерс. Перший поєдинок відбудеться 6-го серпня, матч-відповідь — 13.08.

Читайте також: Вилетів на кілька місяців? Динамо залишилося без основного гравця

Читайте також