ТОП-101 гравець світу. Українець серед найкращих футболістів

14:41, 08 травня 2019

Хто мав найістотніший вплив на новітній розвиток футболу? FourFourTwo опублікував власний ТОП-рейтинг найкращих футболістів останніх 25 років.

У випуску, присвяченому 25-річчю журналу, FourFourTwo визначив 101 футболіста, який залишив найяскравіший слід у футболі за останню чверть сторіччя.

Першим у цьому ТОПі став Ліонель Мессі. Одразу за аргентинцем йде Кріштіану Роналду і замикає першу трійку Зінедін Зідан. До верхньої п’ятірки увійшли і два бразильці: Роналдо і Роналдіньйо отримали четверте і п’яте місця відповідно.

Приємно, що не обійшовся ТОП і без українців. Андрій Шевченко посів 52 місце. До кожного із місць у виданні підібрали блоки найзнаковіших цитат гравця. Ось, яку фразу підібрали до Андрія Шевченка, нинішнього тренера збірної України:

Футбол вибрав мене. Доля підштовхнула мене на бік цього виду спорту і саме тому сьогодні я тут. Я мав стати футболістом. Мені завжди говорили, що терпіння – найкраща допомога. Ви досягатимете своїх цілей тільки тоді, поки наполегливо працюватимете.

Загалом ТОП-10 найкращих футболістів останніх 25 років має такий вигляд:

1. Ліонель Мессі
2. Кріштіану Роналду
3. Зінедін Зідан
4. Роналдо
5. Роналдіньйо
6. Тьеррі Анрі
7. Чаві
8. Андрес Іньєста
9. Паоло Мальдіні
10. Роберто Баджо

Читайте також