Тоттенгем – Арсенал. Чи зможе Артета здолати досвідченого Моурінью?

21:16, 11 липня 2020
ПРОГНОЗИ

Найпринциповіше протистояння 35-го туру АПЛ.

Для обох команд необхідна лише перемога. До кінця чемпіонату, з врахуванням цього поєдинку, залишилося чотири тури. І одна поразка може мати катастрофічні наслідки як для Арсенала, так і для Тоттенгема. Команди з 6-го по 10-те місце включно йдуть щільно у турнірній таблиці. На 6-й позиції Шеффілд, який має 54 бали. За ним Вулвергемптон (52 бали), Арсенал (50 балів), Бернлі (50 балів) та Тоттенгем (49 балів). Тому протистояння Шпор з Канонірами буде максимально цікавим і вже точно видовищним.

Арсенал останні матчі показує гарну гру. Каноніри перемогли Норвіч 4:0, переграли Вулвергемптон з рахунком 2:0 і зіграли 1:1 з Лестером. Команда Артети набирає з кожним туром і явно готова до гри з Тоттенгемом.

Тим паче ситуація на боці Арсенала. Гості мали на дві доби більше для відпочинку. Тоттенгем у четвер грав з Борнмутом (матч закінчився з рахунком 0:0), тоді як Арсенал вже готувався до дербі. По-друге, тривалу дискваліфікацію отримав Ерік Дайєр. Цей гравець останнім часом перекваліфікувався у центрбеки і став ключовим для Моурінью. Також відображається на грі Шпор і відсутність травмованого Деле Аллі.

Прогноз

Обидві команди максимально налаштовані на перемогу, адже поразка кожної з них значно ускладнить потрапляння у єврокубкову зону.

Цілком ймовірно, що перемогу здобуде Арсенал і тотал більше 1,5.

Читайте також