Трансфер на 6 днів! Ексгравець Реала та Мілана попрощався із клубом через секс-скандал

10:43, 17 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Чемпіон Італії та Іспанії залишив клуб після 6 днів з моменту підписання контракту. Бразилець Робіньйо знову став вільним агентом. Колишній гравець Реала, Ман Сіті та Мілана нещодавно уклав контракт із Сантосом, але його перебування у рідному клубі вийшло дуже нетривалим.

Робіньйо погодився на 5-місячний контракт із зарплатнею 270 доларів на місяць, однак, пробув футболіст у Сантосі лише 6 днів. Клуб розірвав угоду з гравцем за згодою сторін. Про підписання Робіньйо Сантос оголосив 11 жовтня, а вже 17-го контракт було розірвано. В офіційному повідомленні Сантоса рішення аргументується тим, що Робіньйо зараз потрібно зосередитися на судовому процесі. Нагадаємо, що наразі триває розгляд апеляцій сторін. У 2017-му році футболіст отримав покарання від італійського суду – 9 років позбавлення волі за участь у груповому згвалтуванні. Все це відбулося за часів виступів Робіньйо у складі Мілана.

Нагадаємо, що упродовж кар’єри Робіньйо грав у Сантосі, Реалі, Ман Сіті, Мілані та ще ряді команд. Останнім клубом бразильця був турецький Істанбул Башакшехір.

Читайте також: Погані новини для Ярмоленка. Вест Гем придбав ще одного конкурента на позицію українця.

Читайте також