Трансфер, на якому Зоря заробить. Ексгравець луганців може взимку перейти у турецький гранд

13:19, 05 грудня 2020
ТРАНСФЕРИ

Трансфер можливий вже найближчим часом.

Як повідомляє Voetbal24.be з посиланням на турецькі ресурси, Галатасарай планує взимку підписати нападника Брюгге Денніса Бонавентуре. Вартість такого трансферу оцінюється в 20-25 млн євро, однак бельгійський клуб може погодитися і на дещо меншу суму.

Виграти від такого переходу може і луганська Зоря, за яку 23-річний нігерієць виступав у 2016-2017-х роках і звідки перейшов до Брюгге. А саме, український клуб повинен отримати певний відсоток від цього трансферу.

Адже, колишній генеральний директор луганської команди Сергій Рафаїлов в одному з інтерв’ю говорив про те, що в угодах по всіх гравцях, які залишали клуб, були прописані пункти про відсоток від наступного продажу. До переліку таких футболістів належить і Денніс Бонавентуре.

Нагадаємо, що раніше в турецьких ЗМІ говорилося про інтерес Галатасарая до форварда збірної України та Гента Романа Яремчука.

Читайте також: Ледве не знепритомнів на тренуванні. Футболісту Динамо заборонили грати до кінця року та Залишать Луческу без підсилення? Європейський клуб побореться за нападника, якого хоче Динамо

Читайте також