Трансфер-шок і скандал? Кандидат у збірну України у трансферному списку відомого клубу

12:05, 18 вересня 2020
ТРАНСФЕРИ

Український футболіст невдовзі може піти на підвищення. За інформацією іспанських ЗМІ, нападник Альбасете Роман Зозуля потрапив до шорт-листа ймовірних новачків Валенсії.

Літнє міжсезоння видалося дуже непростим для левантійців. Через фінансові проблеми Валенсія змушена була продавати багатьох своїх лідерів, ще й не за надто великі суми. Команду Хаві Грасії залишили Торрес, Родріго, Парехо, Піччіні, Коклен і Гарай. А виручив клуб із цих трансферів сумарно лише 59,5 мільйонів євро. Головний тренер Валенсії звернувся до керівництва із проханням підсилити команди, щоб вони могли претендувати на єврокубкові місця. У ЗМІ з’явився перелік ймовірних придбань левантійців. Серед таких футболістів колишній гравець Ліверпуля Даніель Старрідж, захисник Тоттенгема Хуан Фойт, досвідчений Андер Ітурраспе і форвард Альбасете Роман Зозуля.

Але проблемою у підписанні українця можуть стати неспортивні причини. Чимало вболівальників Валенсії піддалися стереотипу щодо ультраправих поглядів Романа Зозулі і вже у соцмережах закликають керівництво клубу уникнути варіанту із переходом українця. Тому, на думку журналістів 20minutos.es, кандидатура Зозулі поки що під питанням. З одного боку клуб влаштовує невисока ціна, яку хоче отримати Альбасете за 30-річного нападника, а з іншого – неоднозначне ставлення до футболіста від багатьох фанатських груп Іспанії.

Читайте також: У Луческу буде ще один легіонер? До Динамо незабаром може повернутися бразилець.

Читайте також