Травми все зіпсували. МЮ вибив Вест Гем з Кубка Англії, а Ярмоленко зазнав пошкодження. ВІДЕО

00:09, 10 лютого 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В 1/8 фіналу Кубка Англії Вест Гем на Олд Траффорді грав з Манчестер Юнайтед

Девід Моєс на цей поєдинок випустив у стартовому складі Андрія Ярмоленка. Примітно, що українець, як і в декількох попередніх матчах, вийшов на позиції центрального нападника.

Зустріч для Вест Гема розпочалася не надто приємно

В одному з епізодів на старті поєдинку Огбонна заблокував удар Марсьяля, але нападник МЮ за інерцією наступив захисникові на ногу. Оборонець лондонського клубу не зміг продовжити матч і замість нього випустили Діопа.

Перший і єдиний удар Вест Гема у першому таймі завдав Андрій Ярмоленко. Українець отримав м’яч у штрафному майданчику манкуніаців і намагався з розвороту пробити по воротах, але влучив у гравця МЮ.

По-справжньому гольовий момент створили господарі поля у середині тайму. Після подачі з кутового Ліндельоф виграв повітря у штрафному майданчику Вест Гема і головою пробив по воротах. М’яч влучив у Доусона і рикошетом від нього летів точнісінько у кут, але чудова реакція Фабіанського врятувала підопічних Моєса.

Єдиною небезпекою до кінця тайму було лише зіткнення головами Діопа і Марсьяля у боротьбі біля воріт Манчестер Юнайтед.

Манчестерці більше контролювали м’яч і намагалися створювати гострі моменти, але виходило не надто успішно. Гості ж намагалися упіймати гравців МЮ на помилці. Щодо Ярмоленка, то українець дуже рідко отримував м’яч і часто опускався нижче, щоби обігратися з партнерами по команді.

Другий тайм

По перерві Девід Моєс зробив дві заміни: замість Боуена вийшов Джонсон, а Фредерікс змінив Діопа. На офіційній сторінці Вест Гема у Twitter повідомили, що у центрального захисника підозра на струс мозку через зіткнення із Марсьялем. В такому разі заміна Діопа розглядалася як додаткова (шоста) через поправки до правил, які набули чинності з початку лютого.

Але цього вечора травми просто переслідували Вест Гем. На 54-й хвилині головний тренер молотобійців був змушений замінити Андрія Ярмоленка. В одному з епізодів українець отримав ушкодження (ймовірно потягнув м’яз, коли прострілював до штрафного майданчика).

На початку другого тайму чудову нагоду забити змарнував Рашфорд. Гравець МЮ отримав м’яч у декількох метрах від воріт Вест Гема, але пробив просто у Фабіанського.

Більше небезпечних моментів обидві команди не створили, тому матч плавно перейшов у два тайми по 15 хвилин. І лише в першому овертаймі МЮ зумів забити. Соучек невдало вибив м’яч головою у своєму штрафному майданчику просто на Рашфорда. Той скинув під удар Мактомінею, який в дотик прошив Фабіанського – 1:0.

Молотобійці так і не змогли відігратися. Тож Манчестер Юнайтед виходить до 1/4 фіналу Кубка Англії.

Читайте також: Премія Дарвіна. Гравець команди Серії А впав із потяга і тепер може закінчити з футболом та Виставили ультиматум чемпіону світу? Реал продасть свою зірку за однієї умови

Читайте також