Тролінг від Ван Дайка: Сестра Роналду скаженіє!

13:03, 03 грудня 2019

На церемонії вручення Золотого М’яча обійшлося без несподіванок: вже шосту нагороду отримав нападник Барселони Ліонель Мессі. Але все ж скандальчик був!

Усе почалося з того, що Вірджил Ван Дайк вирішив пожартувати. У відповідь на запитання журналіста, який поцікавився: А де ж це Роналду? – Нідерландець видав: А він теж був претендентом на Золотий М’яч? 

П’ятиразовий володар Золотого М’яча Кріштіану Роналду не з’явився на церемонію нагородження в Парижі, натомість португалець був в Італії, де отримав нагороду найкращого гравця Серії А.

Найбільше обурилася поведінці ліверпульського захисника сестра Роналду Катя Авейру. У своєму Інстаграм вона написала гнівний пост, в якому рознесла Ван Дайка!

Люди живуть поза реальністю. Яка скромність! Так, було відомо, що Кріштіану не виграє. Незважаючи на важливі титули, командні та особисті, але це вже інша розмова. Дорогий Вірджил, там, куди ти прийшов, Кріштіану був уже тисячу разів. Коли ти грав кілька років і ще навіть не думав про трофеї, Кріштіану був триразовим чемпіоном, найкращим гравцем і найкращим бомбардиром тієї країни, де ти граєш. На той момент він був молодшим за тебе.

Потім він перейшов до Реала і став найкращим гравцем цього клубу. Як тобі таке, дорогий Вірджіл? У цьому клубі він переміг вас у фіналі Ліги Чемпіонів. І у нього вже п’ять таких перемог. Він обіграв твою збірну в фіналі Ліги Націй.

Дорогий Вірджиле, упродовж одного сезону Кріштіану взяв більше трофеїв, ніж ти домігся за свою кар’єру. Вражає, чи не так? Коли у тебе будуть в руках трофеї, які дійсно цінуються, тоді, можливо, ти зможеш опинитися за одним столом з Кріштіану. Для мене він залишається найкращим.

Читай також: Разом з найкращими. Лунін за крок до престижної нагороди

 

Читайте також