Три хвилини на гол! Ексдинамівець миттєво забив за свій клуб, вийшовши на заміну. ВІДЕО

21:29, 15 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Артем Кравець зробив усе, що міг, але для перемоги цього виявилося замало

Український нападник вийшов на останні 3 хвилини основного часу гостьового матчу свого Коньяспора з Касимпашею. На той момент рахунок у зустрічі був 0:0. А вже невдовзі Кравець замкнув головою навіс партнера після тривалої атаки з лінії воротарського майданчика господарів.

Здавалося, три очка в кишені. Проте Касимпаша спромігся на камбек. На 90+6 хвилині боснійський півзахисник господарів Харіс Хайрадінович наважився на удар з лінії штрафного майданчика і зірвав джекпот – прикрі 1:1 для Коньяспора.

Нескромна статистика українського форварда у матчах зі стамбульськими командами цього сезону – 6 зі своїх 8 м’ячів Кравець провів у ворота клубів зі столиці Туреччини:

Нагадаємо, Артем Кравець не потрапив до розширеного списку Андрія Шевченка на березневі матчі відбору на ЧС-2022. Нагадаємо, підопічні Шевченка зіграють зі збірною Франції 24-го березня. 28-го березня на українців чекає Фінляндія, а 31-го березня Україна зустрінеться з Казахстаном.

Читайте також: Бомбезний гол і одразу чутки про Шахтар. Один із найбажаніших українських гравців давно цікавить лідерів УПЛ

Читайте також