Це моя велика мета!© Євген Коноплянка розкрив свої мотиви переїзду до Краковії

12:23, 12 лютого 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Євген Коноплянка підписав контракт із польською Краковією. Шахтар відпустив українського вінгера за пів року до завершення дії угоди між ними вільним агентом. Причому, умовою був відхід з УПЛ і право влаштуватися винятково у закордонний клуб. Українець домовився з поляками про пів року співпраці з пролонгацією ще на рік.

Хавбек дав своє перше інтерв'ю у статусі гравця Краковії:

 

– Чому ви обрали Краковію?

Найперше хочу сказати, що я говорив з президентом, тренером. Вони сказали, що хотіли би бачити мене у Кракові, запросили приєднатися до Краковії і показати свій клас на полі. Мені це сподобалося, що ми так по-родинному поговорили.

– У вас є міжнародний досвід виступів. Як ви працюєте з молоддю – ділитися своїм досвідом?

Ну, я ще не тренер, щоб аж так виховувати молодих. Насамперед я просто виходжу на поле і показую те, що можу, те, що знаю і умію. Я можу підказати тільки на полі.

– Яка ваша фізична форма на цей момент?

Я почуваюся добре, моя травма загоїлася, це було вже 8 місяців тому. Не дуже гарний період був, але зараз все ок. Я мрію показати людям те, як я можу грати. Я в нормі, я голодний [до гри - прим. ред], хочу показати людям і допомогти клубу перемагати у кожному матчі.

– Чому взяли 80 номер?

Дуже легке запитання. Ви пам'ятаєте Роналдіньйо в Мілані? Під яким номером він грав? 80-тим. Тож я Рональдіньйо-джуніор (ха-ха).

– Чи є якісь особисті мрії, які ви хотіли б здійснити у Краковії?

Звісно, я думаю про голи, про асисти, у цьому мені потрібна допомога. Але найперше я думаю про три очки. Я хотів би бачити партнерів щасливими після здобуття перемог. А взагалі-то я хотів би забити 5 м'ячів і віддати 5 асистів. Це для початку. Ок?

– Чи думаєте ви про повернення до збірної?

Так. Це моя велика мета. Саме тому я стою тут і хочу проявляти себе. Знову.

Читайте також: Приніс перемогу і заробив червону картку! Ярмоленко епічно відіграв за молодь Вест Гема. ВІДЕО

Читайте також