Це може бути грандіозний трансфер! Реал націлився на суперзірку Ман Сіті

16:20, 04 травня 2020
ТРАНСФЕРИ

Зінченко і Ко залишаться без найкращого асистента Ман Сіті?

Як повідомляє Mundo Deportivo, Реал Мадрид пильно стежить за зірковим футболістом Містян Кевіном Де Брюйне. Особливо посилився інтерес Королівського клубу до 28-річного бельгійця після того, як він натякнув, що може покинути Ман Сіті. Станеться це, якщо клубу заборонять на два роки брати участь в єврокубках за порушення правил фейр-плей.

На думку керівництва Вершкових, Де Брюйне став би чудовою заміною для Луки Модрича, якого клуб хоче продати під час наступного трансферного вікна, якщо надійде відповідна пропозиція.

Фактором, який може посприяти переходу Де Брюйне до Реала, є те, що в складі мадридців виступають земляки бельгійця Азар та Куртуа.

Однак, контракт Де Брюйне з Манчестер Сіті розрахований до 2023 року, а його трансферна вартість, за даними статистичного порталу Transfermarkt, становить 120 млн. євро. Хоч сума на футболіста і впаде внаслідок економічної кризи, слід розуміти, що перехід Де Брюйне обійдеться Реалу дорого.

Де Брюйне є найкращим асистентом АПЛ нинішнього сезону. В його активі 20 результативних передач у 35 матчах. Крім цього – 9 забитих м’ячів.

Читайте також: Гарні новини для Фонсеки? Рома отримала можливість придбати ексзірку Шахтаря та ПСЖ допоможе Барселоні? Парижани готові придбати Чемпіона Світу за чималі гроші

Читайте також