Це вас здивує! Циганик розповів, хто зіграє в Динамо ліворуч проти Барселони

18:29, 02 листопада 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі #ЦиганикLive розповів, хто зіграє на позиції лівого захисника, замість відсутніх Миколенка та Караваєва

Пряма мова:

Сьогодні Динамо вилетіло до Барселони. Що буде в середу? Тут найголовніше запитання: хто гратиме на позиції лівого захисника? Я переконаний у тому, що в середу Луческу випустить на цю позицію Де Пену. Футболіст досвідчений, має хорошу ліву ногу, який пройшов усі збори, є гравцем основи і перебуває у гарному ігровому ритмі. Маючи Сироту і Шабанова, які можуть вийти ліворуч у обороні, я думаю, що саме Де Пену Луческу буде використовувати на цій позицій.

Я вважаю, що великих проблем у Де Пени не виникне з цим, адже Луческу просить захисників грати високо при атаці, але є дуже великі сумніви, як зможе уругваєць протистояти умовному Дембеле.

Склад київського Динамо в принципі досить прогнозований. Не такий великий вибір футболістів є у Луческу, щоби зіграти з Барселоною. У воротах – Нещерет. Пара центральних захисників – Попов і Забарний. Праворуч – Кенджора, а ліворуч – Де Пена. У центрі поля зіграють Шепелєв, Андрієвський і Буяльський. На флангах: праворуч – Циганков, ліворуч – Вербич. А в атаці гратиме Супряга. Статися може будь-що, якась травма або що, але на тренуваннях награється саме такий склад.

Читайте також: Король на місці. Ібрагімович вдруге повторив досягнення Шевченка. ВІДЕО та Навіть оператор не повірив! Голкіпер забив шедевр з власної половини поля. ВІДЕО

Читайте також