Це відповідальність кожного гравця!© Луческу незадоволений майстерністю футболістів Динамо?

17:49, 26 листопада 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Мірча Луческу на пресконференції після матчу УПЛ з Металістом 1925 (0:0) знову заговорив про проблеми гравців Динамо у завершальній стадії.


Зокрема, наставник киян залишився незадоволеним тим, що футболісти, окрім Циганкова та Буяльського, не беруть на себе відповідальність і не йдуть в обіграш, щоби створити чисельну перевагу.

Фото Динамо Київ

Було достатньо моментів, щоби ми забили, окрім пенальті. Все, що стосується гри до штрафного майданчика – це робота на тренуваннях, моя зона відповідальності. Все, що відбувається у штрафному майданчику – це вже відповідальність кожного гравця. Шепелєв мав момент, коли він не влучив у ворота з кількох метрів, і був також епізод, коли він міг пробивати, але віддав пас. У штрафному потрібна майстерність гравця, його дриблінг та вміння прийняти правильне рішення.

Ми надто довго контролюємо м'яч, ніхто з наших гравців не бере на себе відповідальності, щоби обіграти та створити таким чином чисельну перевагу. Це можуть зробити Циганков і Буяльський, але цього мало, коли вся команда суперника відходить в оборону. Нам потрібно, щоб усі гравці брали участь в атаках, усі приходили до штрафного майданчика. Однак ніхто не хоче ризикувати та обігравати, входити у дриблінг, – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Читайте також: Щенсний тягне, а Левандовський забиває історичний м'яч! Польща у суперматчі ЧС долає саудівців

Читайте також