Циганков грав добре. Жирона українця вдома відпустила Атлетико Мадрид. ВІДЕО

00:03, 14 березня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Віктор Циганков вийшов у стартовому складі Жирона в домашньому поєдинку 25 туру Ла Ліги з Атлетико.

Loading...


Господарі непогано розпочали перший тайм, але до перерви лише мадридці створили небезпечні моменти. Серед підопічних Сімеоне могли забивати Грізманн і Депай, але удар француза виявився надто кволим, а супершанс нідерландця (постріл злету з лінії воротарського майданчика) завершився польотом м'яча вище воріт Гассаніги.

Перший по-справжньому хороший момент Жирона створила на початку другого тайму. Циганков самотужки порвався флангом (обіграв Карраско і увірвався у штрафний майданчик гостей) і з близької відстані пробив у ближній кут воріт Облака – словенець свою команду врятував.

На 69 хвилині захисник господарів Давід Лопес ледь не створив шедевр. Оборонець каталонського клубу наважився на удар з центру поля – Облак у розкішному стрибку перевів м'яч на кутовий.

Міг Циганков відзначитися результативною передачею на 83 хвилині. Сутані перехопив м'яч на чужій половині поля, віддав передачу на Циганкова, який прострілив у штрафний майданчик мадридців. На жаль, Рікельме незграбно обробив м'яч і з його ударом у ближній кут Облак впорався.

Вже без Циганкова на полі (українця Мічел замінив на 87 хвилині) Жирона пропустила. У компенсований до другого тайму час кутовий гостей завершився подачею Грізманна, підправленням від Корреа на дальню стійку воріт господарів, де ніким не прикритий Мората відправив м'яч у сітку воріт Гассаніги – 0:1.

Відігратися у Жирони не вистачило часу. Атлетико у непростому матчі вириває перемогу.

Читайте також: Ударив суперника по обличчю. Ексгравець Динамо заробив червону на рівному місці. ВІДЕО

Читайте також