Тур несподіванок! Рух приголомшує Дніпро-1 в чотиригодинному матчі УПЛ. ВІДЕО

17:09, 08 березня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Дніпро-1 у 20-му турі УПЛ приймав Рух. Поєдинок тричі переривався на тривалий час через повітряні тривоги, через що матч, який розпочався о 13:00 завершився лише після 17:00.

Уже на 5-й хвилині гості повели у рахунку. Після навісу з кутового м'яч влучив у Сарапія, від нього влучив у стійку і перетнув лінію воріт – 0:1.


Після цього моментів у зустрічі майже не було. Піхальонок непогано виводив на удар Горбунова, але той з меж штрафного майданчика пробив у голкіпера.

Найнебезпечніший момент підопічні Юрія Максимова створили уже на останній доданій до першого тайму хвилині. Мірошніченко стріляв з кута штрафної зони, але Ледвій парирував.

На 62-й хвилині дніпряни мали супершанс, щоби зрівняти рахунок, коли Піхальонка вивели на удар і він крутив у дальній кут – голкіпер Руха був на висоті.

Після цього одразу своєю нагодою відповіли львів'яни. Карабін під гострим кутом виходив фактично віч-на-віч із голкіпером, але переграти Волинця він не зумів – сейв воротаря Дніпра-1.

Згодом господарі поля були дуже близькі, щоби забити. Гуцуляк хитнув суперника і стрілявв ближній кут – Ледвій парирував. Першим на добиванні опинився гравець Дніпра-1, який скинув під удар Сарапію і той пробивав у дотик – захисник відбив м'яч.

Масну крапку міг поставити Федор, який у штрафному майданчику Дніпра-1 протиснувся поміж декількох суперників і пробив із близької відстані – ефектний сейв Волинця.

До завершення матчу дніпряни так і не змогли бодай відігратися. Тож, тур несподіванок після нічиєї Динамо у матчі з Вересом (1:1) продовжується поразкою Дніпра-1 з Рухом 0:1.

Читайте також: Може викликати на другий матч! Ребров пояснив, чому не включив лідера до заявки збірної України

Читайте також