Вразив Європу. Молодим українським голкіпером зацікавилося багато клубів

10:26, 21 січня 2021
ТРАНСФЕРИ

Гра воротаря у Лізі чемпіонів не залишилася непоміченою

Виступи Анатолія Трубіна за Шахтар у єврокубках привернули увагу багатьох іменитих клубів. Раніше повідомлялося про інтерес до 19-річного голкіпера гірників з боку Інтера, Арсенала, Челсі та леверкузенського Баєра.

Журналісти італійського ресурсу FC Inter 1908.it зв’язалися з представником молодого воротаря Юрієм Данченком, щоби дізнатися більше про зацікавленість європейських клубів висхідною українською зіркою. На що агент гравця сказав таке:

Анатолій вже є одним із найкращих гравців Шахтаря. Багато клубів проявляють до нього інтерес, але на цей момент я вважаю за краще не говорити про його майбутнє. Чи є Інтер серед команд, які виходили на нього? Це секрет…

Нинішнього сезону Трубін провів 13 матчів за Шахтар в усіх турнірах, з яких 5 відстояв на нуль. Зокрема, зберігав свої ворота недоторканими в обох поєдинках з Інтером і одного разу з Реалом в Лізі чемпіонів. Його трансферна вартість за першу частину сезону, за даними Transfermarkt, зросла з 800 тис євро до 7 млн євро.

Читайте також: Дебют Луніна не вдався. Реал сенсаційно програє команді з Сегунди Б. ВІДЕО та Салют зраді. Вихованець Шахтаря подався на Росію

Читайте також