У бельгійській Лізі жорстко покарали ультрас, які хейтили Яремчука

12:47, 24 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Хейтери Романа Яремчука будуть покарані за хвилю ненависті щодо українця. Нагадаємо, 6 листопада новий клуб нападника Брюгге гостював у Генті, за який українець виступав з 2017 по 2012 рік, і переміг у матчі 16 туру Ліги Жупіле 2:0. На тій грі фанати Гента повісили на трибуні банери з ганебними побажаннями форварду і кинули фаєр на газон.

Фото BELGA

Поліція Гента виявила понад 22 хуліганів з відео камер спостереження. За повідомленням Het Nieuwsblad, на 20 правопорушників уже складено протоколи. Два - за фаєри, п'ятнадцять за розпалювання ненависті та гніву і три за вивішування банера з погрозами вбивством Яремчуку. Ступінь покарання різна: від заборони на відвідування стадіону терміном від трьох місяців до п'яти років до штрафу у розмірі від 250 до 5000 євро, залежно від тяжкості дій.

Loading...

За словами мера Гента Матіаса Де Клерка, у футбольного правосуддя зараз є місяць, щоб розібратися у суті справі. Якщо ні, ці справи повернуться до суду загальної юрисдикції. Керівники ж самого клубу Гента хочуть отримати від учасників заворушень десятки тисяч євро штрафів.

Читайте також: Міжнародна слава. Корупцією УАФ Павелка шоковані в Англії

Читайте також