У чому секрет успіху Динамо Луческу. Румунський спеціаліст все чітко пояснив після гри із Зорею. ВІДЕО

20:52, 14 березня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Наставник киян похвалив гравців

Тренер Динамо Мірча Луческу після надважливої виїзної перемоги над Зорею прокоментував гру своїх підопічних:

Пряма мова:

Був складний матч. Грали дуже хороші команди на інтенсивному рівні. У першому таймі і ми, і Зоря дуже добре зіграли тактично. Після перерви ми почали активніше грати в атаці і забили м’яч, після якого суперник пішов вперед, і у нас з’явилося більше вільних зон. Ми перемогли заслужено.

У кінці матчу деяким хлопцям було складно фізично. Накопичилася втома. Уже місяць граємо по два матчі на тиждень, але хлопці витримали. Вони молодці.

Динамо звично додає у другому таймі. У чому секрет?

У перерві я наполягав на тому, щоб до штрафного майданчика суперника ходили більше гравців. Ми робили це в першому таймі, але рідше і малою кількістю футболістів. Потрібно було зіграти ризикованіше. Просив про це, тому що нічия нас надто не влаштовувала.

Що скажете про гру Сидорчука та його гол?

У нього був час підлаштуватися під удар. Він чудово пробив. Дуже красивий гол. Якщо після матчу з Вільярреалом була критика на його адресу, то сьогодні він зіграв бездоганно і відзначився голом-красенем. Сергій зіграв як справжній капітан.

Наскільки складно футболістам перебудовуватися з Ліги Європи на чемпіонат?

Ми не повинні були програвати Вільярреалу, але коли ти пропускаєш після стандартів, це говорить про відсутність концентрації. Сьогодні увага була максимальною. Сьогоднішня перемога – повністю заслуга хлопців, які зробили все необхідне, щоб виграти.

Читайте також: Мораєс – це не то? Кварцяний розповів про головну слабкість Шахтаря. ВІДЕО

Читайте також