У цих хлопців велике майбутнє – Ордець роздав медалі і кубки дітлахам

11:45, 31 травня 2018

Медалі і кубки з рук зірок. Найкраща футболістка України Ольга Овдійчук і захисник Шахтаря Іван Ордець нагородили переможців проекту «Давай, грай!» сезону 2017/18.

Протягом двох днів вісім найкращих команд розігрували медалі, а 20 травня у Щасливе (Київська область) відбулися вирішальні матчі і стали відомі всі тріумфатори.

Після церемонії нагородження Ольга Овдійчук зазначила:

 

Від турніру тільки найкращі враження. Це справжнє свято для дітей, який дарує емоції і незабутні моменти. Чудово, що проект Давай, грай! відкритий і для дівчаток – це дуже важливо для розвитку жіночого футболу в нашій країні. Вони не просто грали поруч з хлопцями, а ні в чому їм не поступалися: боролися, забивали голи. Я бажаю всім учасникам натхнення, наполегливості та прагнення до перемоги! Зараз такий час, що багато дітей перестають займатися спортом, а Шахтар робить все, щоб вони захоплювалися футболом, були здоровими і сильними.

Захисник Шахтаря Іван Ордець додав:

 

Прекрасна атмосфера, тільки позитивні емоції від цього турніру. Пам’ятаю, як у дев’ять років сам починав грати у футбол, і знаю, що ця подія – справжнє свято. Зараз такий час, що багато дітей перестають займатися спортом, а Шахтар робить все, щоб вони захоплювалися футболом, були здоровими і сильними. Побачив багато талановитих хлопців – у них велике майбутнє. Головне, щоб вони слухали тренерів, працювали над собою і не переставали мріяти.

Окремими нагородами організатори відзначили наймолодшого учасника турніру – дев’ятирічного Віталія Куща (Laurus, Курахове) і кожну з п’яти дівчаток, які брали участь у фінальних матчах.

За підсумками турніру кілька хлопців отримали запрошення на перегляд в Академії Шахтаря від тренерів-селекціонерів, що стане для них додатковою мотивацією.

Проект Давай, грай! вже охоплює вісім міст, де на 23 майданчиках займаються понад 1 000 дітей. І це лише початок.

Читайте також