Уболівальники жорстко наїхали на Петряка: Команда українця вилетіла з Ліги Європи

14:38, 02 серпня 2019

МОЛ Фегервар несподівано для багатьох не зумів обіграти середняка чемпіоната Швейцарії ліхтенштейнський Вадуц. Угорці у матчі-відповіді поступилися 0:2. Перший матч закінчився теж на користь Вадуца 1:0. Тож команда Івана Петряка безславно вилетіла з кваліфікації Ліги Європи і про єврокубки цього сезону угорський клуб може забути.

Ще й сипле сіль на рану те, що головний конкурент Фегервара в Чемпіонаті Угорщини Ференцварош Сергія Реброва разом з українцями Зубковим, Харатіним та Ігнатенком впевнено крокує далі. Та ще й у відборі на Лігу Чемпіонів.

В угорських ЗМІ вибухнуло незадоволення таким результатом, а вболівальники жорстко розкритикували гру Івана Петряка. Мовляв, зіграв бездарно, а мав підсилити команду.  Футболіста купили за кругленьку суму, тож він із перших матчів має доводити, що гроші були витрачені не дарма. А ще українцеві закидають, що його успіхи в Ференцвароші – заслуга тренера, теж українця. Тому вони із Сергієм Ребровим досить швидко і легко знайшли спільну мову. У новому клубі зробити це буде складніше. Уболівальники навіть жартували, що може Ференцварош спеціально відпустив Петряка, щоб ослабити головного конкурента…

Нагадаємо, Іван Петряк перейшов до МОЛ Фегервара цього літа.

Читайте також