Українець програв португальському гранду! Його команду засудили

11:23, 02 вересня 2019

У третьому турі чемпіонату Португалії Гімарайнш Валерія Бондаренка протистояв титулованому супернику Порту. Уже на 1 хвилині команда українця залишилася в меншості (!). Арбітр показав пряму червону картку партнеру Бондаренка у центрі захисту – Едмону Тапсобі.

Причому арбітр відверто перегнув, адже епізод зовсім не тягнув на вилучення. Тапсоба фолив, але у Мареги не було явної можливості забити – якраз Бондаренко перекривав нападнику Порту траєкторію. Ось подивіться на початку відео.

Цікаво, що на 79 хвилині матчу в команді Бондаренка сталося ще одне вилучення. Півзахисник Гімарайнша Давідсон емоційно розповідав арбітру, що м’яч вийшов за межі поля від ноги суперника. Але рефері розмовляти не хотів, тому не роздумуючи показав гравцеві жовту карту. Давідсон увійшов у кураж і продовжував насипати арбітру, а той потягнувся за червоною карткою. Дивись на відео 3:00.

Це вже мінус два гравця для Гімарайнша! Причому команда українця трималася із рахунком 0:1 аж до 87 хвилини. Потім Порту зумів подвоїти перевагу. Здавалося, що там був офсайд. Арбітр скористався VAR і, подивившись декілька повторів, зарахував гол. Повтор показав, що гравець атаки позаду захисника на 17 сантиметрів!!! Третій м’яч Порту забив вже у компенсований час.

У підсумку, 3:0. Досить слизька перемога, що залишає багато питань до арбітра. Бондаренку і його Віторії в цьому матчі відверто не пощастило…

Читайте також