Слідом за Павелком! Суд відсторонив Юрія Запісоцького від посади генерального секретаря УАФ

14:05, 14 березня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ще одне "вилучення" у керівництві УАФ.

Як стало відомо Football Hub, слідом за відстороненням Андрія Павелка від посади президента УАФ, Печерський районний суд ухвалив рішення про відсторонення Юрія Запісоцького з посади генерального секретаря Громадської спілки "Українська асоціація футболу". Термін відсторонення такий же, як і в його боса – до 13-го травня 2023-го року.

Фото: УАФ

Нагадаємо, Павелко і Запісоцький проходять у кримінальній справі щодо розкрадання коштів на будівництві заводу зі штучних футбольних полів. Ще в листопаді президенту та генсеку УАФ було обрано запобіжний захід у цій справі: арешт або застава. Майже одразу УАФ "Маркетинг" сплатили заставу за обох у розмірі майже 20 млн грн

Як і в ситуації з Андрієм Павелком, 17-го лютого суд задовольнив клопотання про відсторонення Запісоцького від посади генерального секретаря УАФ. Тоді та ухвала так і не набрала законної сили оскільки сторона захисту подала апеляцію. Та вже, 14-го березня Печерський районний суд ухвалив відсторонити Запісоцького до 13-го травня. Ця ухвала підлягає негайному виконанню.

Читайте також: Голанда їм мало?! Манчестер Сіті зробив запит щодо 120-мільйонного нападника

Читайте також