В Англії все ще розраховують на Зінченка. Але українцю треба багато чого довести

13:45, 07 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Українцю доведеться себе проявити

Журналісти авторитетного англійського видання Manchester Evening News склали список гравців, яким потрібно багато чого довести цього сезону, якщо вони хочуть залишитися в Ман Сіті. Зокрема, до цього переліку потрапив і Олександр Зінченко, про якого написали таке:

Єдиний спосіб, яким Сіті зміг би залучити нового лівого захисника цього літа, це повністю переключитися на Олександра Зінченка, показавши, наскільки слабкий запас у клубу.

Зінченко з ‘явився, як рятівне коло для Гвардіоли. Нарешті знайшли того, хто був здатен зіграти на позиції лівого захисника за відсутності Менді після декількох провальних експериментів.

Українець так добре виступив у 2018/19 сезоні, що з ним підписали новий п’ятирічний контракт, але потім щось пішло не так. Як і його французький колега, Зінченко минулого сезону страждав від травм. Це без сумніву вплинуло на його форму. В поточній кампанії він ще не виходив на поле через ушкодження.

Зінченко довів, що у нього є талант, він може бути важливим членом команди, але для цього потрібно повністю відновитися і довести це ще раз, перш ніж його час в Сіті спливе

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Нагадаємо, що цього літнього трансферного вікна Зінченка активно сватали до іспанської Барселони.

Читайте також: Повернення легенди. Знекровлена заявка збірної України на матч із Францією та

Читайте також