Вальверде – аут! Коли Барселона може залишитись без тренера?

10:20, 23 вересня 2019

Барселона переживає очевидну ігрову кризу. Каталонці видали найгірший старт у чемпіонаті за останні 25 років. Після 5 турів Примери у Барселони всього 7 очок і 8-ме місце у чемпіонаті. Вболівальники каталонців вже активно вимагають відставки головного тренера Ернесто Вальверде.

Окрім провалу у чемпіонаті Барселона також провела слабкий матч Ліги Чемпіонів проти Боруссії. Однак окрім відсутності результатів, керівників клубу занепокоїла і відсутність гостроти в діях команди. В останньому матчі проти Гранади гравці Барселони завдали лише одного удару в площину воріт. Усе це в комплексі знову наблизило Ернесто Вальверде до відставки.

Тренер міг бути звільнений ще після минулого сезону. Але більшість керівників клубу і президент стали на бік тренера, який все ж виграв чемпіонат Іспанії. Тепер ситуація значно ризикованіша для Вальверде. За інформацією ЗМІ, у тренера Барселони починається випробувальний період. Якщо в наступних двох матчах проти Вільярреала і Хетафе команда не здобуде максимум очок, то Вальверде буде звільнений.

Ернесто Вальверде очолює Барселону із 2017-го року і за час роботи виграв із клубом два чемпіонати Іспанії, Кубок та Суперкубок Іспанії.

Читайте також