Варто піти з Динамо! Журналіст сказав, кому з гравців киян треба змінити клуб

15:57, 15 серпня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Журналіст рекомендує гравцю Динамо залишити київську команду.

Журналіст Віктор Вацко вважає, що голкіперу киян Руслану Нещерету варто змінити клуб, щоби розвиватися та отримувати ігрову практику.

Фото: ФК Динамо Київ
Ті, хто розбираються, мені всі говорять в один голос, що Нещерет – дуже сильний воротар. Це голкіпер з дуже великим потенціалом. Це один із найсильніших молодих воротарів українського футболу. Але проблема Руслана в тому, що які можливості для власного розвитку він має? Він не буде грати в Динамо, поки там є Георгій Бущан, також дуже сильний воротар, голкіпер національної збірної України.

Щоб розвиватися і прогресувати, Нещерету потрібно отримувати стабільну ігрову практику. Для цього, вочевидь, потрібно змінювати клуб – іти туди, де він буде явним першим номером і гратиме регулярно. Іти туди, де на перших порах будуть заплющувати очі на помилки. Знаєте, у футболі є така приказка, що воротар повинен ковтнути свою торбу голів. Дуже важливо, щоб це розуміли ті, хто робить ставку на молодого воротаря.

На місці Нещерета я б просився зараз кудись із Динамо. В оренду навіть, але в елітний дивізіон, йому грати потрібно постійно, стабільно та регулярно. Тому що на лаві запасних увесь свій талант можна протерти, – сказав Вацко в ефірі програми Вацко Live.

Читайте також: Нещодавно засмучував Шахтар! Жирона підписує ексгравця збірної Іспанії

Читайте також