Вас здивує вибір. УЄФА визначила найкращого у матчі Сіті з ПСЖ

11:46, 05 травня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Офіційний сайт УЄФА назвав Рубена Діаша найкращим гравцем півфіналу Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті та ПСЖ. Центрбек випередив не тільки Олександра Зінченка, який провів дуже впевнений матч і в обох голах безпосередньо допоміг своїй команді. А й автора дубля Ріяда Мареза. Головними позитивними характеристиками дій португальця стали:

  • Видатне лідерство
  • Організація оборони
  • Сенсаційні блокування

За версією WhoScored найкращим став алжирський хавбек містян Ріяд Марез. Олександр Зінченко від згаданого аналітичного порталу отримав солідну оцінку – 7.4.

Скріншот з WhoScored

За даними InStat, українець видав один із найкращих поєдинків. В середньому за сезон InStat Index у Зінченка в районі 315, у півфіналі Ліги чемпіонів цифра зросла до 362. Дуже високий показник точності передач – 96%. Загалом, похибки у грі півзахисника становили лише 5%. Українець шість разів виходив переможцем в єдиноборствах із загальних восьми, здійснив 8 перехоплень та 5 відбирань.

Суперник Манчестер Сіті по фіналу визначиться у поєдинку Челсі та Реала (перша зустріч у Мадриді завершилася результативною нічиєю 1:1).

Читайте також: Паси Малиновського до АПЛ доведуть. ТОП-клуб Англії спробує пограбувати Аталанту

Читайте також