Важкий вибір. Вундеркінду Барселони пропонують операцію, яка може скоротити його кар’єру

16:31, 28 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Талановитий футболіст ніяк не може відновитися після важкої травми.

Нападник Барселони Ансу Фаті продовжує процес реабілітації після важкої травми коліна. Іспанець з листопада 2020-го року знаходиться поза грою через розрив меніску і провів вже дві операції.

Ансу Фаті/Getty Images

За інформацією Diario AS, медики пропонують 18-річному футболісту третю операцію, яка суттєво може вплинути на його кар’єру – видалення меніску. Таке хірургічне втручання допоможе гравцю швидше повернутися на поле, втім через 8-10 років відсутність меніска спровокує інші проблеми із суглобом. Отож Фаті, за таких обставин, може скоротити свій футбольний вік.

Відтак, Ансу Фаті хоче оминути цю процедуру і продовжити своє лікування виключно за рахунок ін’єкцій. В Барселоні намагаються умовити свого гравця погодитися на операцію, адже вважають цей спосіб ефективнішим.

У цьому сезоні футболіст встиг відіграти 10 матчів за Блаугранас і відзначився 5 голами та 4 асистами. Також восени Фаті дебютував у складі збірної Іспанії, зігравши в Лізі Націй 4 матчі, у яких забив 1 гол та віддав 1 асист (обидві результативні дії – в матчі проти України).

Читайте також: Відомий європейський клуб хоче голкіпера Динамо. Українець може змінити команду вже влітку

Читайте також