Важлива перемога! Динамо на нервах долає аутсайдера УПЛ. ВІДЕО

17:22, 17 квітня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

17-го квітня, Динамо в матчі-дограванні 16-го туру УПЛ Динамо здолало Минай.

Зі старту поєдинку динамівці контролювали хід гри. І вже на 4-й хвилині Буяльський забив швидкий м’яч. Обігравшись біля штрафної суперника з Ванатом, капітан команди точно пробив низом у лівий кут воріт – 1:0!


Момент за моментом, підопічні Шовковського геть притисли Минай на їхній половині поля, за рідким випадком закарпатці виходили у контратаки, але уся небезпека швидко була нейтралізована оборонцями киян. Варто відзначити гру голкіпера Миная Бандури, який неодноразово рятував команду.

На 28-й хвилині Немчанінов зрізав м’яч у власні ворота, таким чином, подвоївши перевагу Динамо – 2:0.

Після другого голу дещо знизився темп гри, було більше боротьби у центрі поля та дрібних фолів. Тож, до перерви рахунок залишився незмінним.

На 48-й хвилині Минай повернув інтригу у поєдинок, відігравши один м'яч. Отримавши пас від Вакули з лівого флангу в центр, Кораблін пробив у дев'ятку воріт Бущана – 2:1!

Натхненні голом, підопічні Любеновича активніше діяли у другому таймі, загострюючи гру та створюючи моменти. Під кінець матчу Минай почав нав'язувати свою гру киянам, яким доводилось більше захищатися.

Такий хід подій на полі не влаштував Динамо і на 86-й хвилині Волошин довів рахунок до більш комфортного. Після прострілу з лівого флангу від Дубінчака, Волошин замкнув передачу – 3:1!

У підсумку, кияни обіграли закарпатців.

Читайте також: Від Луніна до Зінченка?! Арсенал пропонує 70 млн євро за зірку Реала

Читайте також