Вбивав своїх. Екстренер-злочинець Металіста знущався з гравців. ВІДЕО

15:11, 28 січня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Спеціаліст із договірних матчів знав, як здобути потрібний йому результат.

Ексгравець Металіста Володимир Барілко в ексклюзивному інтерв'ю ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital розповів про "роботу" скандального Олександра Севідова на чолі харківського клубу:

Ніякий адекватний тренер не дасть тобі перед важливою грою, яку ви можете виграти (наприклад, з тим же Шахтарем, адже команда у вас непогана і можете зачепитися)... І у вас тренер, той якого дискваліфікували [Севідов – прим.ред], бере після 1,5-2 годин тренування, де всіх загнав і всі стомилися, і каже: "Біжимо 10 по 100!"

Біжимо 10 разів з ривка (не накатом, коли у Маркевича ми бігали з тренером-реабілітологом для відновлення по 100 метрів). А тут треба з ривка після тренування... Розумієте, що на другий чи третій підхід надрив, мікронадрив, коліно, задня поверхня стегна, спина. І в тебе до гри одразу мінус чотири футбоілсти, на яких ти "не розраховував, щоби вони показали результат".


Гру треба виграти? Ні, цьому тренеру не треба. На жаль. Таким тренерам не треба вигравати матчі, їм треба їхній результат. Частіше не було такого настрою, що "Хлопці, треба! Треба перемогти кров з носу". Я вже був у Чорноморці, коли Металіст Шахтарю програв шість м'ячів, здається [мова, мабуть, про матч 1 квітня 2016 року, в якому харків'яни поступилися з рахунком 1:6 - прим.ред]. Будь ласка! Цікаво, скільки разів тоді пробігли по 100 перед матчем, що вони вийшли настільки вбиті? Це все дуже просто робиться, і тобі навіть не треба гравці, які будуть зливати матч. Не треба, щоби команда в цьому брала участь. А просто заганяєш і люди мертві виходять на гру – все.

Читайте також: Перший гучний трансфер року! Ювентус підписує висхідну зірку за 75 млн євро

Читайте також