Верес – Маріуполь. Без героїв і лузерів

18:08, 20 травня 2018

Клуби, які закривають першу шістку УПЛ, зійшлися між собою в останньому турі чемпіонату. Більше того, Верес навіть в разі перемоги не зміг би наздогнати азовців, адже поступався супернику чотирма пунктами.

Думки рівнян про перемогу вже на початку матчу міг розвіяти Тищенко. Гарматний удар зі штрафного від капітана Маріуполя прийняла на себе поперечка. Гості свідомо віддали ініціативу та зробили ставку на швидкий вихід з оборони в атаку. І це могло принести результат, якби Чурко реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером Вереса. Свій шанс мали і рівняни. Але Приймак, який завдавав удару головою, в момент навісу перебував у офсайді. Тому цілком справедливо перша половина матчу закінчилася нічийним рахунком.

Рівним вийшов і другий тайм цього протистояння. Спочатку провалом в захисті Маріуполя скористалися господарі. Куліш помітив забігання Кожанова, а той на замасі посадив на газон Тищенка і сильно пробив у верхній кут воріт Гальчука. Голкіпер не впорався з таким пострілом, 1:0. Швидко після цього гості претендували на пенальті. Степанюк опинився на газоні в результаті боротьби із Давою, але арбітр ніяк не відреагував на цей епізод.

Здавалося, матч проходить під контролем Вереса, як забили гості. Болбат отримав закидання на правий фланг, наблизився до лінії штрафного майданчика і виконав простріл, на який вже чатував Діденко – 1:1. Господарі спробували повернути собі перевагу в рахунку, але розжилися лише вилученням Сімініна. Капітан Вереса дуже грубо покотився під суперника і отримав справедливу другу жовту картку.

1:1 – нічийний підсумок в цілому рівного матчу.

Підписуйтесь на наші акаунти в Telegram та BIP.

Читайте також