Верес змарнував пенальті і поплатився. Динамо розбило суперника. ВІДЕО

17:07, 29 травня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У Рівному кияни зіграли формально домашній поєдинок із командою Вірта.

Перша половина гри між Динамо та Вересом не порадувала вболівальників футболу класною грою. За тайм команди спромоглися організувати лише один по-справжньому гольовий момент. Андрієвський ударом зі штрафного поцілив у поперечину воріт Когута.

Така аморфність в атаці не могла задовольняти ні Олександра Шовковського, ні Юрія Вірта. 

На старті другого тайму Динамо прокинулося. Спочатку Рамірес після подачі з флангу від Дубінчака поцілив у каркас воріт Когута – поперечина. А за хвилину все той же Рамірес, отримавши пас від Караваєва, на замасі прибрав і гокліпера, і захисника Вереса, а потім спокійно відправив м'яч у ворота рівнян – 1:0!


Міг забити у третьому матчі поспіль Назар Волошин. Молодий вінгер киян скористався класною передачею Гармаша, вийшов віч-на-віч з Куготом, обіграв голкіпера Вереса і пробив по порожніх воротах – м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Верес сподівався врятувати дорогцінний бал у цьому поєдинку і в команди Юрія Вірта був супершанс. Наприкінці матчу Сирота у власному штрафному майданчику збив Балана – пенальті. Одинадцятиметровий виконав Шестаков – кволий удар форварда рівнян Бущан зупинив – сейв.

Добив номінальних гостей на 89 хвилині Гармаш. Кияни провели калсну атаку: Царенко знайшов на фланзі Волошина, вінгер віддав далі на Дубінчака, а той прострілив точно на ногу Гармашу, який з близької відстані пробив під поперечку воріт Когута – 2:0!


На третій компенсованій до другого тайму хвилині Волошин виправився за свій промах. Караваєв скорситався помилкою Вовченка і прострілив на Волошина, який з близької відстані переправив м'яч у ворота – 3:0!


Динамо не без пригод перемагає Верес!

Читайте також: ОФІЦІЙНО! Челсі оголосив про підписання зіркового тренера

Читайте також