Зоря-Брага. Вернидуб готує сюрприз

13:57, 09 серпня 2018

Останні новини з Запоріжжя напередодні матчу Зоря-Брага.
Ексклюзив від Віталія Звєрова:
Склад Зорі може дуже і дуже здивувати. Зокрема, ми побачили Лєднєва в групі, де напевно тренувалася основа і так само думаємо, що на вістрі зіграє саме Арвеладзе, а Рафаель залишиться на лавці запасних.
Може зіграти бразильський воротар Феліпе Луїс і ось така може бути несподіванка від Юрія Вернидуба…

Олександр КараваєвБрага – дуже швидка команда. Дуже велика швидкість і вони дуже швидко вибігають у контратаки. Ми переглядали багато їхніх матчів. У них ще сезон не розпочався. У них дуже добрий пресинг. Вони намагаються якомога швидше відібрати м’яч, накрити та забрати м’яч під свій контроль. 

Генеральний директор Зорі та головний тренер Юрій Вернидуб – впевнені, що Єврокубки стануть справжнім святом для Запоріжжя.

Сергій Рафаїлов: Груповий етап, якщо ми туди потрапимо, то будемо грати у Запоріжжі. Як сказав нам чоловік від УЄФА, котрий перевіряв інфраструктуру та безпеку – до півфіналу матчі можна грати тут, фінал, звичайно, ні, дуже мало місткість.

Юрій Вернидуб: Єврокубки у Запоріжжі – це великий плюс. Я щиро вдячний керівництву клубу, які знайшли спільну мову з керівниками міста та області.  Зробили все, щоб стадіон відповідав всім європейським стандартам, тому що перельоти забирали багато сил, це вже великий плюс.

На матчі проти Браги очікують 7 – можливо більше тисяч уболівальників.. але поки цифра така

Також генеральний директор Зорі запевнив, що команду ще очікує підсилення.

Сергій Рафаїлов: Так, найближчим часом приїде футболіст, з яким ми вже давно контактуємо і ведемо перемовини з його нинішнім клубом.
Не хочу казати наперед, але ми досягли домовленності, ніби агент взяв квитки і у п’ятницю вони повинні вилітати.
Цей футболіст, котрий до нас приїде – подавав великі надії, але в Бразилії така ситуація, що, якщо до 22 років його нікуди не продали, про нього всі забувають.

Також відомо, що клуб більше на розраховує на Фаупала та Буаззаті

Сергій Рафаїлов: Буаззаті полетів на перегляд в один з австрійських клубів. Ми виставили їх на трансфер, ми брали цих гравців, виходячи з того, що знали та бачили на відео, але вони дійсно знизили свій рівень з різних причин. У одного я знаю, що сталось, але не буду розголошувати причини. 
У іншого причина – програв великі гроші юристам, йому не до футболу, він думає про це.


 

Читайте також