Веселі каруселі нарешті зупинилися. Зоря визначилася з тренером

16:32, 05 серпня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У луганській Зорі нарешті пояснили все

Незрозумілою ситуація з тренером у Зорі стала після чуток про можливий перехід Віктора Скрипника в Дніпро-1. Говорили про бажання самого тренера розвиватися саме у Дніпрі. Проте, бажання, за умови наявності контракту з іншим клубом, річ небезпечна, в чому Скрипник преконався миттєво.

Відтак, фахівець, що привів Зорю до бронзи УПЛ і вивів напряму до групового етапу Ліги Європи залишається на своїй посаді.

Скріншот з сайту Зорі

До останнього ЗМІ обговорювали прихід до Зорі екснаставника Маріуполя Олександра Бабича, що в заключному матчі сезону програв останню путівку в єврокубки ковалівському Колосу.

Фото ФК Маріуполь

Тож Бабич поки що залишається без роботи. Він керував Маріуполем упродовж останніх трьох сезонів, провівши на чолі команди 101 матч. Спеціаліст залишив клуб навіть дещо раніше терміну закінчення дії контракту. Маріуполь натомість оголосив ім’я нового тренера – Остапа Маркевича, що вже працює з командою.

Читайте також: Динамо відправило двох футболістів в оренду і Шапаренко відзначився шедевром у першій двосторонці при Луческу. ВІДЕО

Читайте також