Відчай Моурінью. Тоттенгем підпише невдаху АПЛ?

10:55, 20 січня 2020
ТРАНСФЕРИ

Тоттенгем продовжує пошуки нападника. Лондонці вимушені шукати заміну своєму капітану Гаррі Кейну, який вибув, як мінімум, до середини весни. За інформацією ЗМІ, спроби Моурінью придбати у Мілана Кшиштофа Пьонтека провалились, але Тоттенгем вже підшукав альтернативний варіант.

Лондонці перемкнули свою увагу на нападника Лестер Іслама Слімані. Алжирець наразі на правах оренди грає у складі Монако. Влітку 2016-го Слімані перейшов до Лестера із Спортинга за 30,5 мільйонів євро і став одним із головних трансферних розчарувань сезону в АПЛ. За півтора сезони із Лисами нападник відіграв 46 матчів і забив лише 13 м’ячів. Далі Лестер почав роздавати свого футболіста по орендах. Слімані грав у Ньюкаслі, Фенербахче і зараз виступає в складі Монако. У поточному сезону Іслам в 14 матчах відзначився 14 результативними діями: 7 голів і 7 асистів.

Тоттенгем має намір переоформити орендну угоду Слімані до кінця цього сезону. Нагадаємо, що цього трансферного вікна Шпори вже підсилились півзахисником Бенфіки Жедсоном Фернандешом.

Читайте також