Відновлення лідера Шахтаря і збірної України прискорюється

14:16, 02 травня 2019

Півзахисник Шахтаря Марлос став до тренувань після перенесеної операції на стегні, яку футболістові зробили 9 квітня у Барселоні. Десять днів тому Марлос відновив заняття у тренажерній залі, а зараз розпочав і бігову роботу під наглядом тренера. Поки що до повноцінної підготовки і навантажень далеко, але прогрес помітний. Відео тренування:

Доробок натуралізованого Україною бразильця цього сезону становить 17 матчів, 9 голів і 3 асисти. Раніше ми повідомляли, що Андрій Шевченко, напевне, зможе розраховувати на лідера збірної у майбутніх відбірних матчах із Сербією та Люксембургом.

Окрім Марлоса команді у матчі зі Львовом точно не допоможе основний воротар Шахтаря та збірної України Андрій Пятов. Він зазанав травми в останньому матчі з Динамо і теж проводить відновлення.

Під питанням участь у зустрічі основного опорника – Тараса Степаненка. Він потягнув задню поверхню стегна ще у кубковому матчі з СК Дніпро-1, але на Класичне вийшов і дограв до 77-ої хвилини. На сьогоднішньому тренуванні півзахисник працював за індивідуальною програмою.

Попередній матч у рамках УПЛ з Маріуполем Шахтар теж проводив без своїх лідерів, що не завадило йому перемогти (1:0).

У рамках 27 туру Шахтар зіграє з ФК Львів у Харкові. Гра пройде у суботу, 4 травня о 19:30.

Читайте також