Він переміг РАК! Надзвичайна історія гравця Манчестер Юнайтед

15:42, 19 вересня 2019

Це історія Макса Тейлора, захисника Манчестер Юнайтед U-23. Лишень у січні 2018-го він підписав свій перший професійний контракт із Червоними Дияволами. А вже за місяць, у лютому, у нього діагностували рак…

Stay strong

Тисячі коментарів під фото Макса із лікарні в Інстаграмі і лише одне побажання: залишайся сильним!

Упродовж 11 місяців хлопець проходив курс хіміотерапії. Лікування пройшло успішно, і йому вдалося здолати цю страшну хворобу. Наразі Макс вже повернувся до тренувань з командою!

Хлопець зізнається:

Я надзвичайно щасливий і гордий повернутися на поле і тренуватися разом з моїми друзями. Без величезної підтримки моїх батьків, партнерів по команді, і, звичайно, лікарів та медсестер, моє повернення на поле було б неможливим!

Я хочу подякувати усьому медичному штабу за те, що зараз я маю можливість тренуватися. Наступним кроком будуть наполегливі тренування у спортзалі і на полі задля того, щоб повністю повернутися до гри

У своєму Твіттері Макс написав:

Повернувся до тренувань із хлопцями!

11 місяців і 1 тиждень минуло з часу мого останнього  тренування

Приклад цього хлопця доводить, що за життя треба боротися. Хай там які сюрпризи на нас не чекали, що б не сталося, треба залишатися сильними духом і продовжувати вірити у краще. Усе можливо! Не вірите — спитайте в Макса Тейлора!

Читай також про академію Манчестер Юнайтед. Як виховують найкращих

Читайте також