Вони себе знищують, це клуб без яєць!© Легенда Барселони критикує суперника Динамо в ЛЧ

12:03, 06 листопада 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Барселона отримала черговий публічний ляпас від колишнього футболіста. Бразильський ексзахисник каталонців Дані Алвес звинуватив клуб у тому, що він вбиває свою ідентичність.

Я хотів повернутися в Барселону. Вони потребували мене, але в них не вистачило яєць, щоб визнати свою помилку. Барса помилилася в ситуації зі мною. Якби вони ставилися до мене так, як я цього заслуговую, то я би сьогодні продовжував грати у цьому клубі. Я люблю Барселону.

Стиль Барси змінюється. Клуб втратив свою ідентичність, і тепер треба пройти довгий шлях, щоб її повернути. Зараз Барселона займається лише комерцією. Вони лише купують і продають футболістів. Коли ви робите тільки це, то знищуєте своє обличчя. Думаю, що в цьому головна проблема Барселони, – розповів Дані Алвес в коментарі RAC 1

Нагадаємо, що Дані Алвес влітку 2016-го  залишив Барселону на правах вільного агента, адже клуб вирішив не продовжувати контракт із футболістом. У складі каталонців захисник зіграв 391 матч, забив 21 м’яч та віддав 101 асист. Разом із Барселоною Алвес виграв 23 трофеї упродовж 8 сезонів.

Читайте також: Збірна України зсередини. Дізнайтеся про те, чого не знали про команду Шевченка.

Читайте також