Вони точно підуть. Луческу підтвердив трансфер двох гравців Динамо

11:08, 14 лютого 2021
ТРАНСФЕРИ

Будуть намагатися себе проявити в іншому клубі.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу на післяматчевій пресконференції підтвердив перехід Шабанова та Русина до польської Легії. Слова наставника киян подає офіційний сайт клубу:

фото Динамо Київ
Шабанов пропустив дуже багато через травму й операцію. Йому було важко входити в ігровий ритм. У такому віці йому потрібно грати. Коли з’явилася можливість з Легією, я пообіцяв, що відпущу його до Варшави. Він добре зіграв проти Легії на зборах, напевно, там його і помітили. У жодному разі не йде мова про те, що він покине команду – Шабанов їде в оренду на три місяці.

Що стосується конкуренції в лінії оборони, то будемо варіювати склад. Гравці у нас є. Наприклад, Караваєв добре проявив себе з БАТЕ і заслуговував сьогодні зіграти. Ми зробили деякі зміни, щоб він сьогодні вийшов у старті. Миколенко та Кенджора можуть зіграти і на флангах, і в центрі оборони. Також у нас є Попов і Сирота. Напевно, було б неправильно не відпускати Шабанова, якщо він бажає цього переходу.

Русин? Легія – це якісна команда європейського рівня, яка бореться за чемпіонство. І вони виявили бажання бачити Русина у своєму складі. Йому потрібно змінити обстановку, відчути цей європейський рівень. Гадаю, це піде тільки на користь. Крім гравців, які у нас на лавці запасних, у нас є дуже перспективна молодь, яка повинна зробити крок у дорослий футбол.

Читайте також: Чекав на це дуже довго© Бєсєдін поділився емоціями від свого гольового повернення та Тепер офіційно. Ман Сіті продав феєричного конкурента Зінченка

Читайте також