Впевнений, Жора не підкладе мені свиню© Шовковський прокоментував відновлення кар’єри

15:16, 07 жовтня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Один із тренерів національної збірної України Олександр Шовковський може відновити кар’єру гравця. І це не жарт!

Українській збірній в матчі з Францією не зможуть допомогти голкіпери Андрій Пятов, Андрій Лунін та Юрій Паньків. Таким чином, Андрій Шевченко зможе розраховувати лише на Георгія Бущана. Але у заявці збірної з’явився ще один голкіпер — 45-річний Олександр Шовковський. Легенда українського футболу в інтерв’ю пресслужбі УАФ вже прокоментував своє потенційне повернення на футбольне поле:

По-перше, хочу сказати, що це, мабуть, видається трішки сенсаційним. Але було б смішно, якби не так сумно.

В принципі, я підтримую фізичну форму завжди. Впевнений, що Жора (Бущан – прим.ред.) не підкладе мені свиню, і в мене не буде необхідності виходити на поле.

Андрій Пятов з нами не перебуває фізично, але я вчора на Стад де Франс одягнув його рукавиці. Свою кар’єру я закінчив у листопаді 2016-го. Останній матч грав у Казахстані на турнірі легенд в 2017 році. Тоді я востаннє одягав свої рукавиці. Після операції на сухожиллі у 2018-му я не одягав їх жодного разу

Нагадаємо, матч Франція – Україна відбудеться сьогодні, 7 жовтня, в Парижі. О 21:30 приєднуйтеся до програми Скорофутбол на нашому YouTube-каналі, де ми проаналізуємо та підготуємо вболівальників до матчу національної збірної.

Читайте також: Знову COVID-19? Зірка збірної Німеччини ризикує пропустити матч проти України

Читайте також