Все забув? Екстренер Динамо, який працював на росії, дивно наїхав на Луческу

14:24, 18 березня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Колишній наставник київського клубу зробив дивну заяву.

Екстренер Динамо Олександр Хацкевич в інтерв'ю Fanday розкритикував роботу Мірчі Луческу в київському клубі:

У Динамо не вийшло нічого. Найголовнішого завдання – виходу з ненайсильнішої групи Ліги Європи – вони не виконали. Що тут сказати - яка була якість гри, такий і результат.

Фото ФК Динамо Київ

Луческу каже, що Динамо має молоду команду, пішло 11 футболістів за рік, але я можу навести власний приклад. Коли я очолював Динамо, у нас теж пішло 11 футболістів, які були не на останніх ролях у команді: Коваль, Віда, Хачеріді, Антунеш, Морозюк, Рибалка, Ярмоленко, Антунеш, Мораєс, Гонсалес, Мбокані. Але ми своє завдання у єврокубках вирішували і з молодими хлопцями: виходили із групи, проходили перший етап плей-офф. Відповідальність за невдалі результати у Лізі Європи несуть усі разом – Луческу та гравці Динамо.

Цікаво, що не всі гравці, яких згадав білоруський спеціаліст, залишили Динамо, коли він став до роботи. Мбокані, Гонсалес, Мораєс грали в сезоні 2017/2018 за киян. Той же Мбокані відіграв 31 матч, в яких відзначився 12 голами і 2 асистами. Наступного ж сезону у розпорядженні фахівця, крім досвідчених українців, були непогані легіонери – Вербич, Де Пена, Чече, Піварич.

Під керівництвом Хацкевича Динамо двічі вигравало Суперкубок України, але в інших змагань зазнавало невдачі. У лізі Європи українці поступалися на стадії 1/8 фіналу Лаціо (2:4 за сумою двох матчів) та Челсі (0:8). Після київського клубу Хацкевич поїхав працювати у російський Ротор.

Читайте також: Готові заплатити 200 млн євро за Голанда! Грошовий мішок хоче забрати форварда Ман Сіті

Читайте також