Ви ніколи не дізнаєтеся© Шовковський розповів про сміливе рішення в грі з Партизаном

02:22, 24 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Тренер відчував ритм команди і всієї гри загалом.

На пресконференції після розгромної перемоги Динамо над Партизаном (6:2) в кваліфікації Ліги чемпіонів наставник біло-синіх Олександр Шовковський оцінив дебютний матч команди в сезоні 2024/25:

Ця гра дала нам певну інформацію. Зокрема, про що ми домовлялися перед матчем, так, загалом, і сталося. Я нічого не буду казати про ті тактичні настанови, які ми намагалися донести стосовно суперника, адже в нас попереду ще матч-відповідь, але загалом хлопці виконали все, про що ми просили. Що найбільше сподобалося, що навіть подарувавши опонентам пенальті, мої підопічні не знітилися, продовжили дотримуватися плану на гру. Як би не складався матч, ми маємо бути до фінального свистка сконцентрованими, - цитує Шовковського офіційний сайт Динамо.

Фото: ФК Динамо Київ

Водночас головний тренер киян прокоментував деякі свої кадрові рішення, зокрема заміну Олександра Караваєва на 20-річного дебютанта єврокубків Навіна Малиша, а також вибір гравців у центр поля:

Заміна Караваєва в перерві? По-перше, ви ніколи не дізнаєтеся, що відбувається в нашій роздягальні. По-друге, я відчув, що треба забити ці дві заміни. 

 Ми чудово знаємо, що у нас у середній ланці підібрані якісні виконавці. Хто з них вийде у стартовому складі, ми визначаємо, відштовхуючись від тих задач, які ставляться під конкретного суперника, від ігрових моментів, а також від того, як я відчуваю їх. А всі футболісти, які є в команді – це основний склад, у тому числі й ті футболісти, які зараз представляють «Динамо» у складі юнацької та олімпійської збірних України.

Матч-відповідь Динамо проти Партизана в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів відбудеться в Белграді 31 липня о 21:00.

Читайте також: На голову сильніші! Оцінки гравців Динамо за потужний матч з Партизаном у ЛЧ

Читайте також