Виграв Реалу Лігу Чемпіонів, а тепер виявився непотрібним!

13:05, 17 березня 2020
ТРАНСФЕРИ

Під час літнього трансферного вікна мадридський Реал налаштований продати гравця, якого колись придбав за рекордну суму.

Королівський клуб вже не перше міжсезоння намагається попрощатися з Гаретом Бейлом. Чергова спроба буде і цього літа, повідомляє Мarca. Керівництво Реала змирилося з тим, що 30-річний футболіст більше не приносить користь клубу. З кожним роком валлієць все менше часу проводив на полі, а в останній грі Ліги Чемпіонів з Манчестер Сіті відіграв лише 15 хвилин.

Реал придбав Бейла за рекордну для клубу суму в 101 млн. євро. Зараз же має намір продати його за 60 млн. Раніше повідомлялося, що Тоттенгем планує отримати свого ексгравця за суму, удвічі меншу за заявлену. А саме за 30 млн. євро.

Нагадаємо, що у фіналі Ліги Чемпіонів 2018 року Бейл став найкращим гравцем матчу. Валлієць вийшов на заміну і забив два м’ячі Ліверпулю. Завдяки його дублю Реал виграв фінальний матч із рахунком 3:1.

Нинішнього сезону Бейл зіграв у 18 поєдинках, де відзначився 3 голами і 2 асистами.

Читайте також: Хочете перенесення Євро? Платіть! УЄФА вимагає з клубів гроші та Коли УЄФА вирішить долю Євро та чемпіонатів? Ексклюзивна інформація!

Читайте також