Вихованець Барселони може виграти Кубок України. Він грає за Інгулець

12:10, 15 травня 2019

У складі сенсаційного фіналіста Кубка України Інгульця виступає вихованець Барселони. Камерунець Арман Елла Кен навесні 2017-го року приєднався до команди із Петрового. Попереднім клубом 26-річного вінгера був африканський ФС Старс (ПАР). Однак найцікавішим є те, що Елла Кен пройшов академію каталонського гранда.

Розпочав заняття футболом Елла Кен у Камеруні в академії, яку заснував Самуель Ето’о. Вже у 13-річному віці Барселона запросила юнака у свою структуру. Там Елла Кен пройшов усі вікові групи до U-19 включно, однак далі в Барселоні на нього не розраховували. Першим клубом у професійній кар’єрі Кена стали Карпати. У складі Левів камерунець перебував практично два роки. Однак за першу команду зіграв тільки 4 матчі та віддавався в оренду до Угорщини. Після карпатського етапу Елла Кен спробував себе у польській Сандеції, але закріпитись там не зміг та повернувся до Африки. А вже там його знайшли скаути Інгульця та повернули в Україну.

Після переходу в Інгулець Елла Кен стабільно грає у стартовому складі команди. Цього сезону на його рахунку 16 зіграних матчів.

Читайте також