Вилетів до наступного року. Гравець збірної України травмувся у матчі з Реалом

20:03, 02 грудня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Погані новини для Шахтаря

Нападник збірної України та Шахтаря Жуніор Мораєс отримав ушкодження у матчі Ліги чемпіонів з мадридським Реалом, у якому гірники перемогли з рахунком 2:0. Сталося це у першому таймі під час зіткнення з центральним захисником мадридців Вараном. Форвард спробував продовжити гру, але не зміг і був замінений на 25-й хвилині поєдинку.

Як повідомляє офіційний сайт донецького клубу, футболіст вибув до кінця року. Про характер травми розповів директор департаменту медицини Шахтаря Дмитро Скибинський:

В учорашньому матчі Жуніор Мораєс дістав травму правого стегна. На медогляді було виявлено обширну гематому. На жаль, решту матчів він пропустить і проведе цей час на реабілітації. Що ж до Дентіньйо, очікується, що він розпочне тренування у найближчі кілька днів

Тому Мораєс не допоможе Шахтарю у надважливому матчі останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів з Інтером. Адже якщо гірники програють, то вони можуть не вийти навіть до Ліги Європи.

Читайте також: Гол в падінні через себе і курйоз. Дніпро-1 розібрав ВПК-Агро у Кубку України. ВІДЕО та Зідан на вихід? Легенда клубу може очолити Реал після останніх невдач команди

Читайте також