Як тримати Депая?! Шевченко розповів про тактику збірної України на гру з Нідерландами

11:32, 09 червня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер розповів, що збирається протиставити збірній Нідерландів

Збірна України вже прилетіла до Бухареста і готується до початку фінальної частини Євро-2020. Перший матч наша національна команда проведе 13-го червня з Нідерландами. Андрій Шевченко на пресконференції прокоментував втрати гравців у стані суперника, а також розповів, якою буде тактика на поєдинок з нідерландцями:

– У збірної Нідерландів проблеми з Донні Ван Де Беком, Промесом та загалом з голкіперами. Як збірна України використає ці слабкості і як збирається нейтралізувати Депая, який не на жарт роззабивався за національну команд? [В останніх трьох матчах за збірну Нідерландів він забив 5 м’ячів – прим. ред.]

– Насамперед, у команди Нідерландів достатньо воротарів, якими вони можуть замінити. Не думаю, що це у них слабка позиція. Я взагалі вважаю, що такої немає. Що стосується індивідуальностей у цій команді, то у них є не тільки Депай, але і ряд футболістів, до яких ми поставимося серйозно. Наша ставка – лише на командну гру. Тому індивідуально з жодним футболістом ми не гратимемо. Є чітка конструкція нашої гри, якої ми дотримуємося. Індивідуально якомусь гравцю чи на певній позиції ми не застосовуватимемо спеціальних дій.

Читайте також: Другий на підході! Шахтар за крок до підписання нападника відомого європейського клубу

Читайте також