Як відзначають День народження президента Лестера

17:35, 29 березня 2019

У Лестері по-особливому вшанують пам’ять загиблого президента клуба Вішая Шрівадданапрабхи.

Перед домашнім матчем 32-го туру АПЛ Лестера з Борнмутом усім уболівальникам Лисиць безкоштовно роздаватимуть пиво, воду і тістечка. Таким чином у клубі хочуть віддати данину поваги загиблому президенту Вішаю Шрівадданапрабсі. Оскільки 4 квітня – його День народження.

Нагадаємо, у жовтні минулого року тайський мільярдер Вішай Шрівадданапрабха розбився на власному гелікоптері після домашнього матчу його команди з Вест Гемом. 

На сайті Лестер Сіті зазначено:

Щоб відзначити День народження Вішая Шрівадданапрабхи і подякувати усім уболівальникам Синіх за фантастичну підтримку протягом сезону, керівництво клубу в особі віце-президента Айяватта Шрівадданапрабхи забезпечить усіх фанів Лестера із квитками на матч суботу з Борнмутом безкоштовними пивом, водою та тістечками.

Така акція невипадкова, оскільки загиблий президент Лестера був дуже щедрим і завжди на свій День народження роздавав безкоштовну їжу, футболки чи шалики, тощо.

Після того, як у жовтні минулого року Шрівадданапрабха трагічно загинув під час авіакатострофи його сім’я хоче зробити такі святкування Дня народження загиблого президента традицією.
 

Читайте також